Jonas Walderhaug går fra lojalitetsansvarlig til Partner Manager TM i Nortel.

Jonas Walderhaug er ny Partner Manager TM i Nortel

Jonas Walderhaug har hatt ambisjoner om å jobbe med salgsledelse siden ungdomsskolen. Nå er han blitt Partner Manager TM i Nortel.

Publisert Sist oppdatert

– Stillingen var i rett selskap og til riktig tid for meg som person. Her blir man møtt av et skyhøyt faglig nivå, unik kultur og et suverent miljø, sier Walderhaug til SALG24.

Etter å ha jobbet som lojalitetsansvarlig i Nortel tar han nå steget inn i ny stilling som Partner Manager TM. Med flere år innen salgsbransjen har han opparbeidet seg lærdom som han tar med seg videre i ny jobb.

– Jeg tar med meg erfaring om viktigheten av kvalitet i salgsarbeidet, hvordan vi som et team skal jobbe strukturert mot våre felles mål, og ikke minst hvor viktig det er å både gi og motta tillit til å gjennomføre fra A til Å.

Walderhaug beskriver seg selv som en person med en tydelig kommersiell og kundesentrisk profil, som trives i et høyt tempo med «mange baller i luften». Noe som gjør salgsyrket perfekt for han.

– Jeg mener det ikke finnes noen bedre jobb å lykkes i enn i salg. Følelsen av å skape verdi for bedriften, bygge sterke relasjoner og ikke minst få tillit til å løse en utfordring for andre er rett og slett euforisk!

Hva man selger er ikke så viktig for Walderhaug. Han er mer opptatt av å ha en arbeidsgiver med samme verdier, ønsker og planer for vekst som han selv – noe han føler Nortel tilbyr han.

– Da gjenstår det bare å ha tro på seg selv

Powered by Labrador CMS