Kaja Stapnes er student, og nå Sales Professional for Healthy EATS.

Kaja fikk drømmejobben: – Jeg har over lang tid fulgt Healthy EATS

Kaja Stapnes har gått inn i rollen som Sales Professional for Healthy EATS. Der vil hun selge et produkt hun er virkelig opptatt av.

Publisert

Kaja Stapnes studerer markedsføring og salgsledelse ved Høyskolen Kristiania. Allerede før hun har landet bachelorgraden kapret hun jobben hun har ønsket seg lenge.

Nå blir hun Sales Professional for Healthy EATS.

– Jeg har over lang tid fulgt Healthy EATS på deres reise, og hatt stor interesse for bedriften. Å kunne få lov å være med på veksten for å tilgjengeliggjøre sunn, bærekraftig og ikke minst digg mat er noe jeg har ønsket lenge, så når muligheten kom sa jeg selvfølgelig ja, sier hun.

I jobben som Sales Professional skal hun blant annet jobbe med salg av Trust Shop, som er en døgnåpen selvbetjent minikantine.

– Hvilke erfaringer tar du med deg?

– Som ansatt, student og tidligere fotballspiller har jeg erfart viktigheten av å få i seg sunn, næringsrik og tilstrekkelig mengde mat, for å kunne prestere optimalt i en ellers travel hverdag, sier hun.

– Jeg tar med meg en god dose motivasjon og genuint ønske om å bidra til at Healthy EATS når sine mål, parallelt med å hjelpe bedrifter til en bedre og mer produktiv arbeidsdag.

På spørsmål om hva som er hennes ambisjoner i Healthy EATS, svarer hun at det er å fremme gode valgmuligheter.

– Forskning viser at en bedrift som har ansatte med dårlig kosthold har hele 66 prosent større sannsynlighet for å rapportere om tap i produktivitet. Jeg har derfor et genuint ønske om å bidra til at arbeidsplasser kan nå sine mål, med en produktiv stab som yter og trives ved å ha god mat og drikke tilgjengelig.

Powered by Labrador CMS