Daglig leder Rune Skasberg (th.) er strålende fornøyd med å få Peter Fekete på laget i Guru Utvikling.
Daglig leder Rune Skasberg (th.) er strålende fornøyd med å få Peter Fekete på laget i Guru Utvikling.

Peter Fekete blir ny salgs- og markedsansvarlig hos Guru Utvikling AS

– Det blir spennende å være i frontlinjen og kjenne på salgsgleden igjen.

Publisert

Peter Fekete blir salgs- og markedsansvarlig i Guru Utvikling fra 1. september. Fekete kommer fra stillingen som Marketing Manager Norden og Baltikum i Mapei.

– Jeg gleder meg. Guru Utvikling er en positiv og salgsorientert organisasjon, og jeg har stor tro på eierne og filosofien i selskapet. Jeg håper å bidra til vekst og at Guru blir et enda mer fremoverlent selskap. Gjennom jobben i Mapei har jeg fulgt Guru Utvikling i flere år, og lagt merke til den positive og offensive arbeidsmåten selskapet har, sier Fekete.

I Mapei har han også vært Key Account for kundene på Island og i Baltikum.

– Vi er svært glade for å få med en så solid ressurs i teamet vårt. Vi skal bygge videre på det gode arbeidet våre medarbeidere har lagt ned, og vi ser fram til å benytte oss av Peters store nettverk gjennom mange år, sier daglig leder i Guru Utvikling, Rune Skasberg.

Peter Fekete ser frem til å møte kunder ansikt til ansikt igjen.

– Det blir spennende å være i frontlinjen og å kjenne på salgsgleden igjen. Jeg håper jeg kan bidra til å åpne dører til nye kunder og markeder. I Mapei har jeg sett effekten av å jobbe med digital markedskommunikasjon og viktigheten av å jobbe tett med et byrå som sitter på verdifull kompetanse, slik Guru gjør, sier han og legger til:

– De aller fleste bedrifter i dag satser på digital markedskommunikasjon, men ikke alle har mulighet til å ansette ekspertisen selv. For å få maks ut av den digitale satsingen, er det viktig å vite hva som gir konverteringer og hva som ikke gjør det. Jeg har tro på at det er lettere å investere i digital kommunikasjon når du kan vise til faktabaserte resultater, sier Fekete.

Selv om Peter Fekete kommer til å være mye «på farten», ifølge han selv, skal han etter planen være en dag i uken på hovedkontoret til Guru Utvikling på Kirkenær, et sted han kjenner godt fra barndommen.

– Filletante Mary og filleonkel Helge drev bakeriet i hovedgata på Kirkenær da jeg var liten gutt. Det var et spennende sted å dra til, og vi var der ofte. Jeg har mange gode minner derfra, sier han.

Powered by Labrador CMS