Hajriz Halilaj har ingen direkte erfaring fra salgsbransjen. Nå blir han salgssjef.

Halilaj blir salgssjef i Gjensidige Forsikring

– Det er akkurat dette jeg har ønsket meg.

Publisert

Hajriz Halilaj har jobbet som servicetekniker i Rønning Elektro. Nå har han takket ja til å bli salgssjef i Gjensidige Forsikring.

– Det var mange som søkte på stillingen, men så oppfattet de meg som en spennende kandidat til tross for manglende erfaring, sier Halilaj til SALG24.

Som servicetekniker har han installert og montert adgangssystemer hos ulike kunder i næringslivet, og mener salg og relasjonsbygging har vært en viktig del av arbeidshverdagen.

Dessuten er han snart ferdig med en bachelorgrad i Markedsføringsledelse på BI.

– Det er ingen hemmelighet at jeg gleder meg til å komme inn i et selskap hvor jeg kan vokse og utvikle meg. I salgsfaget er det stort potensial for personlig vekst, og jeg vet at Gjensidige har en solid onboarding-prosess, men mye kursing og tett oppfølging i starten.

– Hvilke erfaring tar du med deg fra tidligere?

– Nå skal jeg selge forsikring til bedriftsmarkedet i Sør-Vest/Rogaland, og jeg har både utdannelse og erfaring med kunder i næringslivet som jeg tar med meg videre. Men jeg legger ikke skjul på at dette blir noe helt nytt, og jeg gleder meg veldig til å ta fatt på nye utfordringer.

Halilaj forteller at det å jobbe som salgssjef har vært et karrieremål i lang tid, og at ambisjonene i den nye stillingen blir å utvikle gode porteføljer, og bidra til å forsterke og løfte merkevaren Gjensidige, ytterligere.

– Jeg trivdes veldig godt hos Rønning Elektro, og kommer alltid til å heie fra sidelinjen. Men for meg ble dette et steg videre, og jeg kunne ikke takke nei når muligheten bød seg. Det er akkurat dette jeg har ønsket meg, avslutter den påtroppende salgssjefen.

Powered by Labrador CMS