Genette Våge går inn som prosjektleder for nettverkssamlingene i Hubify.
Genette Våge går inn som prosjektleder for nettverkssamlingene i Hubify.

Hubify ansetter tidligere norgesmester i motocross Genette Våge

– Hun er utrolig dyktig på nettverking, gode relasjoner og arrangementer som skaper verdi – og da passer det som hånd i hanske at hun går inn som prosjektleder for nettverkssamlingene vi fasiliterer i Hubify.

Publisert

Genette Våge fikk sin første motocrossykkel da hun var 5 år, og har siden vunnet en rekke priser for sine prestasjoner i idretten.

I første VM-runden i Doha, Qatar i 2016, pådro hun seg en håndleddskade som etterhvert førte til at hun måtte skrote hele toppidrettskarrieren. Høsten 2016, ble hun tildelt «Christian Rolid Flatens minnepris» på Motosportgallaen for det forbildet hun er, og personligheten hun har.

– Da jeg ble skadet var det naturlig å finne på noe annet. Gjennom hele min karriere i idretten, har min mor vært beinhard på at jeg skulle fullføre skolen ved siden av. Så heldigvis hadde jeg grunnlaget til å studere videre. Jeg har tatt et årsstudium i pedagogikk, og studerer nå til å bli dataingeniør på Universitetet i Stavanger (UiS), sier Våge til Salg24.

– Dele erfaringer

Den tidligere toppidrettsutøveren har flere baller i luften ved siden av studiene. Hun jobber med IT hos sin far på Dentallaboratoriet, samtidig som hun er engasjert i studentforeningen ved UiS.

Nylig takket hun også ja til en deltidsjobb hos Hubify People, hvor hun skal koordinere, planlegge og arrangere salgsnettverk og markedsføringsnettverk.

Målet er at Hubify skal få 150 medlemmer i nettverket før sommeren. De som er medlemmer får muligheten til å delta på blant annet arrangementer, work shops, og ulike foredrag. Hensikten er å få bedrifter og enkeltpersoner til å dele erfaringer, og bli enda bedre til det de holder på med.

– Genette er utrolig dyktig på nettverking, gode relasjoner og arrangementer som skaper verdi – og da passer det som hånd i hanske at hun går inn som prosjektleder for nettverkssamlingene vi fasiliterer i Hubify, skriver eier og daglig leder av Hubify People, Kåre Sele Krogedal på sin LinkedIn-profil i forbindelse med ansettelsen.

– Utvide eget nettverk

Våge som trer inn i stillingen 1. januar, er spent på å ta fatt på nye utfordringer.

– Jeg tar med meg noe erfaring fra toppidretten, hvor jeg måtte markedsføre meg selv og skaffe sponsorer. Jeg vet hva som har fungert i idretten, og jeg vil tro det er de samme grunnprinsippene som gjelder i næringslivet. Skape et navn og ansikt utad, og avklare behov og forventninger hos kunden, sier Våge.

– Hva ser du mest frem til i Hubify?

– Jeg skal få være med å skape noe nytt som jeg aldri har gjort før. Det blir utrolig spennende å få være med på den reisen. Skape nettverk, møte mange nye mennesker og utvide eget nettverk. Jeg er ung og ny i businessmiljøet i Norge, og vet jeg har mye å lære – av mange, svarer hun.

Powered by Labrador CMS