Mohamad Houri forlater det estiske selskapet Victory Group, for å ta rollen som vekstsjef i Firi.
Mohamad Houri forlater det estiske selskapet Victory Group, for å ta rollen som vekstsjef i Firi.

Kryptobørsen Firi har hentet inn Mohamad som ny vekstsjef

– Med Mohamad på laget er vi nå enda bedre rigget for å nå målet om 500 000 kunder i løpet av 2022.

Publisert

Firi (tidligere MiraiEx) har opplevd eksplosiv vekst i 2021. Nå ansetter de Mohamad Houri som Head of Growth.

Houri har over ti års erfaring fra e-handel og forlater nå en stilling som vekstsjef i det estiske selskapet Viceroy Group. Det siste året har han bodd i Estland etter å ha forlatt Libanon sammen med familien i etterkant av havneeksplosjonen i Beirut i august 2020.

Houri har en mastergrad i Business Administration fra Lebanese International University.

– Før korona jobbet jeg som vekstsjef i to ulike selskaper, både Viceroy Group og Eckho Limited. Jeg jobbet hjemmefra i Libanon, men etter å ha vært vitne til at byen min ble ødelagt, så forstod jeg at det ikke lenger var trygt å oppdra datteren min der, forteller Houri i en pressemelding.

Over nyttår flytter han og familien til Oslo, hvor Houri skal lede Firis vekst-team fra deres kontorer på Aker Brygge.

– Jeg kommer inn i Firi med et «vekst-hacking tankesett», og håper at jeg kan hjelpe bedriften å øke den videre veksten på mest mulig effektiv måte. Jeg var egentlig ikke på utkikk etter en ny jobb, fordi jeg trives godt i Viceroy, men jeg har en egen interesse for krypto og stor tro på Firi – så da kunne jeg ikke takke nei til tilbudet, sier han.

Driftssjef i Firi, Marius Blaker Høgevold, er veldig fornøyd med det nye tilskuddet, og spår at Houri vil være sentral i arbeidet mot å nå nye høyder.

– Vi er stolte over å ha ansatt Mohamad som vekstsjef. Han har bred, internasjonal erfaring fra markedsføring og vekst, med svært overbevisende resultater. I tillegg er han en over gjennomsnittet hyggelig fyr. Med Mohamad på laget er vi nå enda bedre rigget for å nå målet om 500 000 kunder i løpet av 2022, sier Høgevold.

Powered by Labrador CMS