Fen Wang forlot hotellbransjen under pandemien, men ser frem til å vende tilbake som salgs-og markedssjef.
Fen Wang forlot hotellbransjen under pandemien, men ser frem til å vende tilbake som salgs-og markedssjef.

Fen Wang er ny salgs- og markedssjef hos Radisson RED

– Jobben byr på muligheter innenfor B2B-salg.

Publisert Sist oppdatert

Radisson RED Oslo Økern er snart ferdigstilt, og det nye hotellet har ansatt Fen Wang som ny Sales & Marketing Manager.

Weng hentes fra retail og rollen som butikksjef for klesbutikken Message i Oslo, men kommer opprinnelig fra hotellbransjen med fagbrev i resepsjonsfaget.

RED Økern har i sin rekrutteringsstrategi en ambisjon om å hente tilbake solide ressurser til hotell- og reiselivsbransjen etter en tøff pandemi. Hotellets direktør, Jørgen Holte, er dermed ekstra stolt over å ha fått på plass Wang i teamet.

– Det er utrolig gøy at vi nå kan presentere et talent som Fen i en så viktig rolle. Hun er sprudlende, kreativ, løsningsorientert og har en genuin motivasjon når det gjelder å løse kundenes behov. Det at vi i tillegg oppnår og hente en ressurs som Fen tilbake til vår bransje, gjør det hele ekstra gøy, sier Holte.

Wang innrømmer at hun har savnet reiselivsbransjen, og at hun gleder seg til å bidra i oppstarten av et helt nytt hotell.

– Min nye jobb byr på nye muligheter for meg innenfor B2B-salg da jeg har mest erfaring med direkte salg innenfor butikk og B2C. Nå skal jeg ut og selge en totalopplevelse for kunder og gjester, og det er en oppgave jeg gleder meg til å ta fatt på.

Powered by Labrador CMS