Elisabeth Giske bakken har gått fra «gulvet» til driftsleder.
Elisabeth Giske bakken har gått fra «gulvet» til driftsleder.

Elisabeth er ny driftsleder for B2B i Elkjøp

Elisabeth Giske Bakken bytter stilling fra prosjektleder for Elev-PC og Education i Elkjøp til driftsleder.

Publisert

– Tiden som prosjektleder har vært veldig spennende, samtidig kjente jeg på at mye av det jeg ønsket å gjennomføre og få til var blitt oppnådd, sier Elisabeth Giske Bakken til SALG24.

Hun har stått i stillingen som prosjektleder i litt over ett år og var klar for å ta på seg nye utfordringer.

– Det er nok fort gjort å slå seg til ro i en stilling når man trives, men som relativt ung i arbeidsmarkedet synes jeg det er viktig å jage egen utvikling og være åpen for nye muligheter.

Bakken har jobbet i Elkjøpkonsernet siden 2015, da hun startet som butikkselger. Dette ser hun på som verdifulle erfaringer.

– Jeg har en bred erfaring fra Elkjøp, alt fra å stå på «gulvet» og selge, til å holde i noen av de største kundeavtalene Elkjøp har. Dette gir meg en god innsikt og forståelse for hva som kan gjøres for å ta nye steg videre.

Hva er dine ambisjoner i den nye stillingen?

– B2B er et stort fokusområde i Elkjøp som det satses mye på. Jeg ønsker å kunne legge til rette for at Elkjøp skal vokse som en aktør på B2B-markedet ved å bidra til utvikling av bedre og mer bærekraftige løsninger. Ikke bare for de største kundene, men også for at Elkjøp skal bli et soleklart førstevalg for små og mellomstore bedrifter.

– Hva er det beste med å jobbe i salgsbransjen?

– I salgsbransjen skjer ting rask, den er alltid i endring og det er høyt tempo. Dette krever at man er påskrudd og i kontinuerlig utvikling for å henge med. Det er gøy å se hvordan et godt samarbeid og gode løsninger reflekteres i fornøyde kunder, samtidig som man blir utfordret til å alltid tenke et steg videre.

Powered by Labrador CMS