Fra venstre: CEO i Moment Eivind Bøhn, sammen med CEO i Millnet, Mats Lindskog og investor Erik Syrén.

Moment og Millnet slår seg sammen

– Sammen skal vi styrke oss ytterligere.

Publisert

Moment investerer i Millnet, og blir dermed Nordens største SaaS-leverandør innen prosjektstyring, inkludert timeføring, ressursplanlegging, kvalitetssikring, bemanning og rekruttering.

– Vi ser at Moment og Millnet har mange likhetstrekk, og sammen har de et potensiale til å bli ledende i Europa i sitt segment. Vi har stor tro på både folkene og teknologien, og vi ser frem til å jobbe tett sammen og videreutvikle selskapene, sier Erik Syrén, styreleder i Moment, i en pressemelding.

Moment er godt etablert i Norge og på Island og Millnet i Sverige. Selskapene har tilsammen flere enn 1000 kunder i 15 andre land. Neste steg blir å etablere selskap i Danmark.

– Både Moment og Millnet har fantastiske og kunnskapsrike medarbeidere som hver dag jobber for å levere stor verdi til våre kunder. Vi gleder oss til å jobbe i tett partnerskap. Sammen skal vi styrke oss ytterligere, sier Mats Lindskog, CEO i Millnet.

Høsten 2021 kom Monterro inn på eiersiden i Moment. Monterro er en nordisk investeringsselskap, som investerer i B2B softwareselskaper, som jobber med SaaS løsninger, og som har et potensiale for å vokse internasjonalt.

– Vi jobber alltid i partnerskap, og nært med ledelsen og eierne i virksomhetene vi går inn i. Vi er sikre på at Moment har et stort internasjonalt potensiale, og vi ser også frem til å få Millnet inn i porteføljen. Vi forventer en ytterligere konsolidering i bransjen, og ser frem til reisen videre, sier Syrén om investeringen.

– Vi har klart 50 prosent årlig organisk vekst de siste 5 årene, og med slike oppkjøp akselerer vi den sterke veksten, sier Eivind Bøhn, CEO i Moment.

Powered by Labrador CMS