Administrerende direktør i Fana Bank, Lisbet K. Nærø, og administrerende direktør i Eika Forsikring, Trond Bøe Svestad.
Administrerende direktør i Fana Bank, Lisbet K. Nærø, og administrerende direktør i Eika Forsikring, Trond Bøe Svestad.

Fana Sparebank inngår avtale med Eika Forsikring

– Deler mange av de samme verdiene, sier administrerende direktør Lisbet K. Nærø.

Publisert

Fana Sparebank inngår distribusjonsavtale med Eika Forsikring AS som ny leverandør av forsikringsprodukter til sine kunder. Samtidig avslutter banken sitt samarbeid med Frende Forsikring og selger sine aksjer i Frende Holding AS.

– Eika forsikring ønsker å satse sterkt i Bergen og Vestland. Vi vurderer det som positivt å få en «sulten» aktør til regionen med gode forsikringsprodukter og enkle digitale løsninger. Dette vil være bra for Fana Sparebank sine kunder og for konkurransen i vårt lokale forsikringsmarked, sier administrerende direktør Lisbet K. Nærø.

Fana Sparebank var en av initiativtakerne bak etableringen av Frende i 2007, blant annet for å skape økt konkurranse i forsikringsmarkedet på vestlandet. Banken har hatt et godt samarbeid med Frende gjennom alle disse årene, men nå var tiden moden for å inngå samarbeid med en ny forsikringsleverandør.

– Eika Forsikring deler mange av de samme verdiene som Fana Sparebank. Det å være der for lokalsamfunnet og hjelpe til med utvikling og vekst er like viktig for oss i banken som for Eika Forsikring, sier Nærø.

Eika Forsikring har lang historie med å samarbeide med andre banker på flere kanter av landet. Selskapet har over 20 års erfaring med salg og distribusjon av forsikring til personkunder, næringskunder og landbrukskunder.

– Vi er svært fornøyde med å inngå samarbeid med Fana Sparebank og gleder oss til å kunne tilby gode og enkle forsikringsløsninger til deres kunder. Vi gleder oss over samarbeidet med Fana Sparebank og deres rådgivere på forsikring og ser frem til å få et bedre fotfeste på Vestlandet, sier administrerende direktør i Eika Forsikring, Trond Bøe Svestad.

Powered by Labrador CMS