Chief Product Officer i Klarna, David Fock sammen med administrerende direktør i PriceRunner, Mikael Lindahl.
Chief Product Officer i Klarna, David Fock sammen med administrerende direktør i PriceRunner, Mikael Lindahl.

Klarna sluttfører sitt oppkjøp av PriceRunner

– Vi har allerede mange spennende planer for hvordan vi smidig skal integrere våre team og tekniske ressurser.

Publisert

Shoppingtjenesten Klarna, annonserte i dag at de har sluttført sitt oppkjøp av sammenligningstjenesten PriceRunner.

PriceRunner skal bidra med nye funksjoner til Klarna-appen globalt, i form av et omfattende produktbibliotek, prissammenligninger og produktanmeldelser for å hjelpe forbrukere med å spare tid og penger, og gjøre informerte valg.

Alle PriceRunner sine drøyt 200 ansatte i Sverige, Danmark og Norge blir nå offisielt en del av Klarna-familien.

– Vi har allerede mange spennende planer for hvordan vi smidig skal integrere våre team og tekniske ressurser med PriceRunner, for å kunne lansere produkter globalt som skal ta kjøpsopplevelsen for Klarnas 147 millioner brukere til det neste nivået. Vi ser frem til å ønske våre nye kollegaer velkommen, sier Chief Product Officer hos Klarna, David Fock, i en pressemelding og legger til:

– Oppkjøpet øker også vårt tilbud til forbrukerne og tydeliggjør ytterligere det faktum at Klarna ikke er en markedsplass, men et alternativ for nettbutikkene til Amazon, Google og Facebook. Klarna og PriceRunner er enige og overbevist om at tech-virksomheter, uansett hvor de er virksomme, bør konkurrere med de samme forutsetningene for å sikre at det beste produktet og tjenesten vinner forbrukernes tillit.

Klarna vil overta eierskapet av PriceRunner fra de tidligere majoritetseierne Karl-Johan Persson, styreleder H&M, Eequity, tidligere administrerende direktør i PriceRunner, Nicklas Storåkers og nåværende administrerende direktør, Mikael Lindahl.

– Vi ser frem til å komme i gang med det neste kapittelet i PriceRunners reise, nå sammen med en sterk og global aktør som Klarna. Jeg vet at vi kan bygge den absolutt beste kjøpsopplevelsen for forbrukerne sammen, og er utrolig glad for hvordan vår virksomhet kan vokse sammen med Klarna i fremtiden, sier Lindahl.

Powered by Labrador CMS