Kathrine Raknerud gleder seg til å jobbe med sitt eget team i Clear Channel.

Kathrine forlater Elaway og blir salgssjef i Clear Channel

– Nå føltes det veldig riktig å ta steget videre til en annen bransje, og til et mer etablert selskap og team.

Publisert

Kathrine Raknerud forlater stillingen som salgssjef i Elaway, men tar med seg den samme tittelen til Clear Channel.

– Det var en mulighet jeg ikke kunne si nei til. Det å få være en del av et selskap som også gir tilbake til samfunnet appellerte veldig til meg. I tillegg er jeg opptatt av å utfordre meg selv, og lære meg nye bransjer, og dette følte jeg at rollen som salgssjef i Clear Channel virkelig ville gjøre, sier Raknerud til SALG24.

Hun forteller om en fantastisk reise i Elaway, hvor hun har fått være med fra de var en start-up og ble ansatt som nummer ni i selskapet, til de i dag er femti ansatte fordelt på tre land.

– Nå føltes det veldig riktig å ta steget videre til en annen bransje, og til et mer etablert selskap og team.

– Hvilke erfaring tar du med deg fra Elaway?

– Det er mange. Da jeg startet i Elaway hadde jeg svært lite erfaring fra tilsvarende bransje eller selskap, så læringskurven var bratt. Evnen til å ta til seg ny kunnskap vil jeg ta med videre når jeg nå går over i enda en ny bransje. I løpet av min tid var vi gjennom både fantastiske og utfordrende tider, så hvordan man håndterer både medgang og motgang har vært meget lærerikt, og vært med på å forme meg til den lederen jeg er i dag.

Hun legger til at når man jobber i en start-up gjør man det som trengs når det trengs, og at det aldri er en jobb som er for stor eller for liten. Det mener hun har vært med på å gjøre henne allsidig og fleksibel, og understreker at det ikke er noe som heter at «dette ikke er min jobb», i hennes verden.

På spørsmål om hvilke ambisjoner hun har som salgssjef i Clear Channel, svarer hun at det først og fremst vil være å bygge videre på det eksisterende.

– Jeg har fått gleden av å ta over et fantastisk team, med bred kompetanse og erfaring fra bransjen. Så nå skal jeg lære så mye som mulig – så fort som mulig. En av mine største ambisjoner på sikt vil være å øke utendørs reklame som kanal i Norge og være med på mange rekordår for både Clear Channel og bransjen.

– Hva er det beste ved å jobbe i salgsbransjen?

– Uten tvil menneskene.

Powered by Labrador CMS