Charles Joachimsen blir daglig leder i Unifon Salg AS.

Charles Joachimsen blir daglig leder i Unifon Salg AS: – Jeg elsker å jobbe med mennesker

Går fra rollen salgs-coach i Sector Alarm til daglig leder i Unifon Salg AS.

Publisert

I Sector Alarm, har Charles Joachimsen jobbet som SWA Manager på salg, og ledet Sector Way Academy i Norge, hvor han har stått for salgstreningen og opplæringen av flere hundre selgere og salgssjefer.

Nå takker han for seg, og blir ny daglig leder i Unifon Salg AS, hvor han skal ha ansvaret for å lede deres storsatsing på salg.

– Det er alltid gøy med nye utfordringer i livet, og Unifon passer meg som hånd i hanske. Jeg elsker å jobbe med teknologi og mennesker, så dette er en perfekt kombinasjon. Det og få muligheten til å bygge opp en egen salgskanal, ser jeg på som en veldig spennende utfordring. Nå får jeg jeg brukt all min erfaring med over 20 års fartstid i salgsbransjen.

Joachimsen mener det er viktig å trene på salg og salgsprosesser, for at man skal fortsette å utvikle seg som selger, og vokse som menneske.

– Det er mange fantastisk dyktige mennesker i Unifon, med mange års erfaring i bransjen. Så nå er det bare å lære av de beste hver eneste dag, og bygge opp min egen kunnskap. Det fine er at hvis man er god på salg, så kan man nå så langt man bare vil. Det handler om å hele tiden lære seg nye ting, vokse som menneske, og ikke være redd for nye utfordringer, sier han og legger til:

– For meg har det alltid handlet om å pushe meg selv ut av komfortsonen, og lære meg ting underveis. Vokser man med én prosent hver eneste dag, så er det faktisk en vekst på 365 prosent på et år.

– Hva tar du med deg av tidligere erfaringer?

– Det har vært en fantastisk reise i Sector Alarm, hvor jeg har tilegnet meg masse ny lærdom og kunnskap. Jeg har fått jobbe med utrolig dyktige personer, som på daglig basis har inspirert og motivert meg. Jeg har trent flere hundre selgere i Sector Alarm, og virkelig blitt en bedre coach og leder. Det skal jeg ta med meg videre.

Powered by Labrador CMS