Camilla Aanonli er ansatt som Salgsleder i Partner24
Camilla Aanonli er ansatt som Salgsleder i Partner24

Pressemelding:

Camilla Aanonli ansatt som salgsleder i Partner24

Rykker opp etter halvannet år i stillingen som medierådgiver.

Publisert

Camilla Aanonli (22) rykker opp som salgsleder i Partner24.

Hun har det siste halvannet året jobbet som medierådgiver i selskapet, og har en bachelorgrad i Entreprenørskap og Innovasjon, med fordypning i Salgsledelse.

Daglig leder i Partner24, Siss Godager-Andersen, sier det er veldig stas å få Aanonli inn som salgsleder.

– Hun har prestert svært godt i stillingen som medierådgiver, blant annet ved å løfte podkastannonsering til et nytt nivå. Arbeidskapasiteten hennes er også formidabel, og hun gjør alltid det lille ekstra for å påse at kundene våre er fornøyde med sluttresultatet. Derfor vil hun i rollen som salgsleder også få ansvaret for våre viktigste kunder, slik at de ivaretas best mulig, sier Godager-Andersen og legger til:

– Personlig synes jeg det er ekstra gøy at vi satser på utviklingen av et internt salgs- og ledertalent som Camilla. Det gjør meg faktisk veldig stolt.

Aanonli gleder seg til å ta fatt på den nye stillingen.

– Tusen takk til Siss og Erik Waatland som har gitt meg denne spennende muligheten. Jeg har jobbet for Partner24 i litt over ett år, og trives veldig godt. Nå føler jeg meg klar for nye utfordringer, og jeg ser for meg en lærerik tid fremover.Håper at jeg kan bidra til en positiv utvikling for salgsavdelingen vår!, sier Aanonli og legger til at hun startet i Partner24 rett før hun leverte bachelorgraden sin.

– Det blir spennende å nå kunne ta i bruk det jeg har lært på studiet kombinert med erfaringene jeg har med meg fra rollen som medierådgiver.

Powered by Labrador CMS