Daro Navaratnam - CEO og Gründer av Dintero Anett Berger Sørli | Investment Director Bring Ventures & SVP Venture Building Rune Røsten, Schibsted Ventures Norge Kaja Amundsen Tenfjord, Head of marketing, Dintero

Dintero henter 30 millioner, Bring Ventures går inn som ny investor og Schibsted Ventures deltar på nytt

– Et kvalitetsstempel i dagens marked, sier gründer Daro Navaratnam.

Publisert

Dintero leverer en alt-i-ett løsning for digitale tjenester som trenger sømløse betalinger. Med moderne teknologi har de bygd framtidens betalingsplattform som gir nettbutikker én felles løsning for alle de mest populære betalingsmetodene, samt gir plattformer og markedsplasser mulighet til å dele betalingen til flere leverandører.

– Etter lansering i mars har det vært en stor interesse for vårt nye produkt Split Payment, og vi ser at vi leverer en løsning som gründere og utviklere har savnet, sier markedssjef Kaja Amundsen Tenfjord.

I mars 2021 gjennomførte Dintero en emisjon på 10 millioner kroner, og har siden den gang hatt en tre ganger vekst. Denne høsten har Dintero gjort et nytt løft og og hentet 30 milioner.

– Den nye investeringen lar oss fokusere på å ta det neste store steget i å forenkle betaling for våre kunder i Norden, sier grunnlegger og daglig leder av Dintero, Daro Navaratnam.

– Vårt mål har alltid vært å levere en one-stop shop for betalinger, også når våre kunder og partnere har behov for å løse komplekse problemer som f.eks når en plattform ønsker å slitte en betaling til flere selgere. Dette skal vi nå levere i Norden hvor våre kunder og partnere kun trenger en integrasjon og vil få tilgang til alle betalingsmetoder som Vipps, MobilePay, Swish, kortbetaling, Apple Pay og utsatte betalinger i Norden, legger han til.

Det har vært et kraftig fall i verdivurderingene for lignende tech-selskap, og markedet har vært presset. Ikke det beste utgangspunktet for å hente friske penger, men Dintero har med sin teknologi, kundemasse og planer vist et enormt vekstpotensiale. Det viser denne runden med å hente kapital.

– Det har vært overtegning, og det er absolutt et kvalitetsstempel, særlig slik markedet er nå, sier Daro Navaratnam.

Flere av de tidligere investorene har valgt å re-investere, deriblant Schibsted Ventures som har tegnet seg igjen, mens Bring Ventures er ny investor i Dintero, og det er en perfekt match, mener Amundsen Tenfjord.

– For Dintero er Bring Ventures en veldig god match. De er sterkt inne i e-handel og sammen vil vi kunne gi en totalløsning for nettbutikker og markedsplasser, sier Amundsen Tenfjord. Sammen tar vi av oss viktige funksjoner så de kan drive sin kjernevirksomhet, legger hun til.

Bring Ventures er Posten-konsernets investeringsenhet, som nå har 13 startup selskaper i sin portefølje.

– Vi investerer i Dintero fordi vi er overbevist om at smarte betalingsløsninger vil spille en viktig rolle i fremtiden. Vi ser også at funksjoner i “Split Payment” kan benyttes i flere av våre porteføljeselskaper, sier Anett Berger Sørli, investment director i Posten-eide Bring Ventures.

Schibsted Ventures, som er en av Nordens ledende corporate venture-aktører med 30 selskaper i porteføljen, følger også opp sin investering i Dintero.

– Vi har fulgt med Daro og teamet hans over flere år og er imponert over hva de har fått til. Daro er en erfaren gründer som vet hva som kreves, og vi tror absolutt han vil lykkes med Dintero. Schibsted støtter selskapet med merkevarebygging og markedsføring, og vi har bred erfaring med betalingsløsninger og markedsplasser vi tror kan bidra til å akselerere veksten til selskapet, sier Rune Røsten, leder for Schibsted Ventures i Norge.

Powered by Labrador CMS