Lise Lillevold er ny CCO i Bauer Media

Lise Lillevold inn i toppledelsen til Bauer Media

– Hun har bidratt til å øke fagkunnskapen om merkevarebygging og salg, sier CEO i Bauer Media Norge.

Publisert

Lise Lillevold rykker opp som salgsdirektør (CCO) i Bauer Media Norge. Siden september i 2021 har hun vært ansatt som salgssjef.

– Jeg er både stolt og glad for at Bauer Media har valgt å ta meg inn i sin toppledergruppe i Norge. Det er allerede et supert team som sitter i ledergruppen, og jeg gleder jeg meg til både å få bidra til at vi ivaretar selskapets overordnede mål, samt skaper tillit og et godt arbeidsmiljø, sier Lillevold.

Lillevold har 20 års erfaring med mediesalg fra flere store mediehus blant annet Egmont og Schibsted.

Bauer Media har doblet antall ansatte i kommersiell avdeling på under ett år, fra 8 til 16 personer.

– Vi har fått et fantastisk team, med en god blanding av kompetente mennesker. Noen har vært ansatt i selskapet vårt i 20 år, andre har lang bransjeerfaring fra andre mediehus eller -byråer. Noen kommer også fra kundesiden, sier Lillevold.

I tillegg til å vokse, har Bauer Media det siste året reorganisert salgsteamet, med mål om å best mulig utnytte kompetansen og egenskapene teamet besitter.

– Lise har gjort en fantastisk innsats den korte tiden hun har vært i Bauer Media. Hun har fått stadig flere annonsører til å få opp øynene – eller skal vi si ørene - for audio, sier Jim Receveur, daglig leder (CEO) i Bauer Media Norge.

Han sier Lillevold har hatt en helt avgjørende rolle i arbeidet med å styrke det kommersielle teamet i Bauer, med flere digitale produkter.

– Hun har bidratt til å øke fagkunnskapen om merkevarebygging og salg. Det gjør at vi kan levere bedre resultater for våre kunder, og tiltrekker oss flere nye kunder, sier Receveur.

Powered by Labrador CMS