Administrerende direktør Azets Insight Norge, Runar Leite, sammen med konserndirektør Karabingruppen, Ole Øyen.

Azets kjøper Karabingruppen

Azets kjøper alle aksjene i Karabingruppen og de fire datterselskapene.

Publisert Sist oppdatert

Karabingruppen vil fortsette som en egen virksomhet under dagens merkenavn, og vil samarbeide tett med andre virksomheter i Azetskonsernet.

– Dette oppkjøpet er en strategisk viktig satsing for oss, og representerer et taktskifte i bransjen. Vi styrker oss med selskaper som over tid har vist en unik evne til å skape gevinst for sine kunder, sier administrerende direktør i Azets Insight, Runar Leite, i en pressemelding.

Han forteller at de to selskapene har identifisert en rekke samarbeidsområder samt potensial for oppbygging av nye forretningsområder.

Karabingruppen vil samarbeide tett med det eksisterende rådgivermiljøet i Azets.

– Fremover ser vi for oss flere felles satsingsområder hvor vi kan benytte og optimalisere den kompetansen som allerede finnes på tvers av selskapene. Et eksempel på dette vil være å utnytte potensialet knyttet til rådgivning og teknologi. Med sterke eiere i ryggen vil det også være gode muligheter for videre ekspansjon av dette området, sier Leite.

Karabingruppen har mer enn 110 ansatte og kontorer i Bergen, Stavanger, Trondheim og Oslo. Sammen med Azets vil de ha mer enn 1000 ansatte ved 50 lokasjoner i Norge.

– Sammen med våre kunder har vi skapt dokumenterte verdier for 8,1 milliarder kroner siden etableringen i 2004. Når vi nå slår oss sammen med Azets, får vi et enda mer solid fundament for å fortsette vår vekst og utvikling, sier administrerende direktør i Karabingruppen, Ole Øyen.

Oppkjøpet ventes gjennomført 1. april, betinget av myndighetsgodkjenning.

Powered by Labrador CMS