Administrerende direktør Azets Insight Norge, Runar Leite, sammen med konserndirektør Karabingruppen, Ole Øyen.
Administrerende direktør Azets Insight Norge, Runar Leite, sammen med konserndirektør Karabingruppen, Ole Øyen.

Azets kjøper Karabingruppen

Azets kjøper alle aksjene i Karabingruppen og de fire datterselskapene.

Publisert Sist oppdatert

Karabingruppen vil fortsette som en egen virksomhet under dagens merkenavn, og vil samarbeide tett med andre virksomheter i Azetskonsernet.

– Dette oppkjøpet er en strategisk viktig satsing for oss, og representerer et taktskifte i bransjen. Vi styrker oss med selskaper som over tid har vist en unik evne til å skape gevinst for sine kunder, sier administrerende direktør i Azets Insight, Runar Leite, i en pressemelding.

Han forteller at de to selskapene har identifisert en rekke samarbeidsområder samt potensial for oppbygging av nye forretningsområder.

Karabingruppen vil samarbeide tett med det eksisterende rådgivermiljøet i Azets.

– Fremover ser vi for oss flere felles satsingsområder hvor vi kan benytte og optimalisere den kompetansen som allerede finnes på tvers av selskapene. Et eksempel på dette vil være å utnytte potensialet knyttet til rådgivning og teknologi. Med sterke eiere i ryggen vil det også være gode muligheter for videre ekspansjon av dette området, sier Leite.

Karabingruppen har mer enn 110 ansatte og kontorer i Bergen, Stavanger, Trondheim og Oslo. Sammen med Azets vil de ha mer enn 1000 ansatte ved 50 lokasjoner i Norge.

– Sammen med våre kunder har vi skapt dokumenterte verdier for 8,1 milliarder kroner siden etableringen i 2004. Når vi nå slår oss sammen med Azets, får vi et enda mer solid fundament for å fortsette vår vekst og utvikling, sier administrerende direktør i Karabingruppen, Ole Øyen.

Oppkjøpet ventes gjennomført 1. april, betinget av myndighetsgodkjenning.

Powered by Labrador CMS