Aron Walldén Schaathun og Joachim Leonthin har gått til Wavemaker.

Wavemaker henter flere nyansatte

Skal dekke en voksende portefølje og utviklende behov hos kunder

Publisert

– Etter å ha jobbet både som konsulent og på kundesiden vet jeg hva jeg skal se etter i en arbeidsgiver. Jeg ble rett og slett trigget da Wavemaker presenterte hvordan de ville utvikle e- handelsområdet og hva min rolle ville bli i arbeidet, sier Aron Walldén Schaathun i en pressemelding.

Schaathun blir ny direktør for e-handel i Wavemaker. Han kommer fra C. A. G Ateles Consulting hvor han jobbet som Client Succsess Manager. Tidligere har Schaathun jobbet med e-handel i kleskjedene Dressmann og Volt.

Cathrine Hagen, CEO for Wavemaker Norge, ser seg svært fornøyd med å ha fått på plass Schaathun som direktør for byråets satsing på e-handel.

– Han har en bred og spennende bakgrunn fra både retail og konsulentsiden og passer perfekt sammen med den kompetansen vi har på fagområdet allerede.

I tillegg til Schaathun henter også Wavemaker Joachim Leonthin som ny medierådgiver. Leonthin kommer til Wavemaker fra stillingen som prosjektleder i Contitude.

Han har også en rekke erfaringer bak seg innen reklame- og mediebransjen.

– Wavemaker tør å tenke annerledes og de tør å utfordre kundene sine. Dette tiltrakk meg til Wavemaker akkurat som det har tiltrukket mange store varemerker. Jeg gleder meg til å jobbe med deres stall av spennende kunder, sier Leonthin.

Powered by Labrador CMS