Aron Walldén Schaathun og Joachim Leonthin har gått til Wavemaker.
Aron Walldén Schaathun og Joachim Leonthin har gått til Wavemaker.

Wavemaker henter flere nyansatte

Skal dekke en voksende portefølje og utviklende behov hos kunder

Publisert

– Etter å ha jobbet både som konsulent og på kundesiden vet jeg hva jeg skal se etter i en arbeidsgiver. Jeg ble rett og slett trigget da Wavemaker presenterte hvordan de ville utvikle e- handelsområdet og hva min rolle ville bli i arbeidet, sier Aron Walldén Schaathun i en pressemelding.

Schaathun blir ny direktør for e-handel i Wavemaker. Han kommer fra C. A. G Ateles Consulting hvor han jobbet som Client Succsess Manager. Tidligere har Schaathun jobbet med e-handel i kleskjedene Dressmann og Volt.

Cathrine Hagen, CEO for Wavemaker Norge, ser seg svært fornøyd med å ha fått på plass Schaathun som direktør for byråets satsing på e-handel.

– Han har en bred og spennende bakgrunn fra både retail og konsulentsiden og passer perfekt sammen med den kompetansen vi har på fagområdet allerede.

I tillegg til Schaathun henter også Wavemaker Joachim Leonthin som ny medierådgiver. Leonthin kommer til Wavemaker fra stillingen som prosjektleder i Contitude.

Han har også en rekke erfaringer bak seg innen reklame- og mediebransjen.

– Wavemaker tør å tenke annerledes og de tør å utfordre kundene sine. Dette tiltrakk meg til Wavemaker akkurat som det har tiltrukket mange store varemerker. Jeg gleder meg til å jobbe med deres stall av spennende kunder, sier Leonthin.

Powered by Labrador CMS