Ann-Kristin Mork Fiskebeck sammen med styreleder i SeeYou og Retail Energy, Sigurd Herrlin Sørensen.
Ann-Kristin Mork Fiskebeck sammen med styreleder i SeeYou og Retail Energy, Sigurd Herrlin Sørensen.

Ann-Kristin blir ny daglig leder og rådgiver hos SeeYou

– Jeg gleder meg veldig til å løfte SeeYou og alle de spennende kundene vi har i porteføljen vår videre.

Publisert

Ann-Kristin Mork Fiskebeck kommer fra rollen som Head of costumer Experience i Møller Mobility Group, og tar med seg erfaring fra prosjektledelse av større omstillingsprosjekter i både privat og offentlig sektor.

Nå trer hun inn i rollen som daglig leder og rådgiver hos SeeYou.

I Mobility Group har hun bygget opp et team med fokus på å ta i bruk kundeinnsikt i utvikling av den optimale kundereisen gjennom nye konsepter og digitale tjenester.

– Jeg gleder meg veldig til å løfte SeeYou og alle de spennende kundene vi har i porteføljen vår videre. Oppgaven snører på mange måter sammen det jeg har i sekken – litt av alt, både salg, service, kundebehandling, prosjektledelse, digitalisering, analysearbeid og ledelse av folk. Akkurat det jeg brenner for, sier Fiskebeck i en pressemelding.

Styreleder i SeeYou og Retail Energy, Sigurd Herrlin Sørensen, er glad for å ha fått om bord en daglig leder med erfaring fra både digitale og analoge kundereiser. Han ser på dette som en viktig erfaringsbakgrunn i rådgivningsarbeidet overfor selskapets kunder og de utfordringene de står foran i et omnikanalt marked.

Powered by Labrador CMS