Til HS Media: Ann Jeanette Strand starter denne måneden hos HS Media.
Til HS Media: Ann Jeanette Strand starter denne måneden hos HS Media.

Fra helsevesenet til salgsjobb: Ann Jeanette Strand ansatt hos HS Media

Ann Jeanette Strand (30) er ansatt som key account manager hos HS Media på Kirkenær. Strand gjør dermed en spennende overgang fra helsevesenet til en salgsstilling hos HS Media.

Publisert

Strand starter hos HS Media allerede denne måneden etter å ha jobbet i Ullensaker Kommune. Ann Jeanette Strand har erfaring som helsefagarbeider i Ullensaker og Åsnes kommune. I tillegg har hun flere års erfaring som tillitsvalgt.

– Jeg gleder meg stort til å begynne hos HS Media. Jeg er en utadvendt person og liker å jobbe effektivt og jobber godt både selvstendig og i team, sier Strand i en pressemelding.

Hun er utdannet ved Fagskolen i Innlandet innen helsearbeid og fordypning i tverrfaglig miljøarbeid innen rus og psykisk helsearbeid.

Daglig leder Tor Arne Sandholt i HS Media er i ferd med å hente inn mer kunnskap for å kunne tilby flere tjenester innen digital kommunikasjon. HS Media satser nå bredere innen markedsføringen, og tilbyr nå tjenester langt utover det å selge annonser for medier, først og fremst nisjemedier.

– Vi gleder oss over at Ann Jeanette Strand nå har startet hos oss. Hun har en annerledes bakgrunn og vil berike vårt mangfoldige miljø. Hun er løsningsorientert og ser viktigheten av nøyaktig arbeid samtidig som hun blir motivert av å tilegne seg ny kunnskap. Det er derfor flott å ha fått Ann Jeanette med på laget, sier Sandholt.

– Vi er i ferd med å skape en større bredde av markedsføringstjenester i HS Media. Vi ivaretar tradisjonell markedsføring – og satser stadig mer ressurser på ulike former for digital kommunikasjon. Vi jobber både med redaksjonelle medier, sosiale medier samt kundenes egne medier. Vi skal både bidra til å skape strategien – samt å produsere innholdet for kundene, sier Sandholt.

HS Media er inne i en endringsprosess – og ansetter stadig flere personer for å utvikle både miljø og innhold.

I 2021 solgte HS Media for totalt over 123 millioner kroner. I 2020 var salget på 120 millioner, mens salget var på snaue 111 millioner i 2019. Selskapet, som eies av Aller Media, har snaue 30 ansatte.

Powered by Labrador CMS