(F.v.) Bizzkits første norske medarbeider Andreas Landmark, og CEO i Bizzkit Lars Hedal.

Dansk e-handelsplattform åpner i Norge

E-handelsplattformen Bizzkit har åpnet kontor i Oslo og rekruttert sin første medarbeider.

Publisert

Bizzkit utvider med enda et nordisk land. Den danskutviklede e-handelsplattformen er nå klar til å levere løsninger til norske nettbutikker.

Bizzkit leverer e-handelsløsninger til noen av Nordens største nettbedrifter, blant annet den største danskeide nettbutikken: matas.dk.

Selskapet er ikke helt ukjent med det norske markedet. Bizzkits programvare har vært brukt i Norge i 15 år og er implementert i løsningene til blant annet Wenaas, som leverer arbeidsklær, og den nye aktøren i det norske kosmetikkmarkedet Matas.no.

Bizzkits første norske medarbeider er Andreas Landmark, som er ansatt som Head of Business Development. Landmark har rundt ti års erfaring med e-handel og kommer fra en stilling som Delivery Manager & Senior Advisor i Pearl Group.

– Jeg gleder meg veldig til å komme i gang. Jeg tror markedet er modent. Det er spesielt mange forhandlere som ser behov for en moderne og fleksibel løsning som Bizzkit. Det som er spesielt med Bizzkit, er at du får fleksibiliteten du ønsker, slik at du kan designe den optimale kundereisen og samtidig optimalisere komplekse forretningsprosesser, sier Landmark.

– Bizzkit har hatt kunder i Norge i 15 år. De siste årene har vi opplevd økende interesse fra både digitale byråer og e-handlere i Norge. Det vitner om et stort potensial, og vi åpner kontoret i Oslo med samme målsetning for Norge som vi har oppnådd i Danmark: Å bli den ledende e-handelsplattformen for ambisiøse selskaper, sier CEO i Bizzkit Lars Hedal.

Selskapet eies av investeringsgruppen QNTM, som har spesialisert seg på programvare og markedsføringsteknologi. QNTM-group eies av kapitalfondet Altor og har hovedkontor i Norge.

Powered by Labrador CMS