Thomas Lysell Amundsen
Thomas Lysell Amundsen

Thomas Lysell Amundsen blir salgsdirektør i KPMG

Har åtte års erfaring fra Microsoft. Nå skal han jobbe med salg av deres produkter.

Publisert

Thomas Lysell Amundsen går fra stillingen som salgs- og markedsdirektør i programvareselskapet Teleplan Globe til KPMG. Der skal han begynne i en ny rolle som salgsdirektør og vil få et spesielt ansvar for selskapets salg av løsninger og tjenester knyttet til Microsoft.

Det opplyser KPMG i en pressemelding.

– Jeg gleder meg til å bli med på å styrke KPMGs satsing på tjenester knyttet til digital transformasjon og implementering av Microsoft-forretningsapplikasjoner, sier Amundsen i pressemeldingen.

Amundsen selv trekker fram KPMGs tverrfaglige tilnærming som en av grunnene til at han valgte å begynne i selskapet.

– Selskapet jobber veldig tverrfaglig og har et bredt spekter av kompetanse. Det synes jeg er veldig spennende. Kombinert med en enorm global erfaringsbase og alliansepartnere som Microsoft representerer dette noe helt unikt som kundene kan få tilgang til, sier Amundsen i pressemeldingen.

– KPMG er en av Microsofts største alliansepartnere globalt, og Microsoft er den viktigste partneren for oss i Norge, så å få Thomas, som har over åtte års erfaring fra Microsoft med på laget er gull verdt for oss, sier Microsoft Alliance Partner i KPMG, Andrea De Capitani.

Powered by Labrador CMS