Ny Account Manager, Cecilie Heggelund, sammen med salgsdirektør Yvonne Stikbakke.

Cecilie Heggelund er ny Account Manager i Metro Sounds: – Ser frem til å bidra til videre vekst

Salgsdirektør i Metro Sounds, Yvonne Stikbakke, er fornøyd med nyansettelsen, og mener det er utfordrende å få tak i gode kandidater etter pandemien.

Publisert Sist oppdatert

Etter noen tøffe pandemiår spirer og gror det i Metro Sounds som blant annet driver Radio Metro og The Beat.

Vi som jobber på salg i Metro Sounds har vært en fin gjeng i mange år, vi kjenner hverandre på godt og vondt. Men nå som pandemien forhåpentligvis er over, var det på tide på få inn et friskt pust i salgsavdelingen, sier salgsdirektør Yvonne Stikbakke i en pressemelding.

Arbeidsledigheten er rekordlav og arbeidsmarkedet er ganske hett om dagen, så det er absolutt ingen selvfølge å tiltrekke seg gode kandidater.

– Når man skal ha inn nye kandidater på salg er listen lang over hva vi ønsker, men jeg var likevel klar på at det jeg anså som aller viktigst var å få frem hva vi i Metro Sounds kan tilby våre ansatte. Så da Cecilie søkte visste jeg raskt at her måtte vi være frempå, slik at hun skulle velge oss.

Etter en grundig intervjuprosess ble Cecilie Heggelund ansatt som Account Manager i Metro Sounds. Hun har mediebakgrunn fra blant annet 180.no og 1881, og har også drevet et egent mediebyrå.

– Jeg søkte på stillingen i Metro Sounds da det er et spennende selskap i utvikling som jeg har hørt mye positivt om. Jeg ser frem til å kunne bidra til videre vekst, og gleder meg til å lære fra en veldig kompetent og kul gjeng med kolleger. Jeg har tidligere jobbet som blant annet Account Manager og Business Development Manager i medie- og tech-bransjen. Jeg er takknemlig for muligheten og gleder meg til tiden som kommer, sier Heggelund.

– Som radioselger er det viktig å forstå markedet og vite en hel del om andre medier for å kunne tilby kundene riktig rådgivning om hvorfor radio passer godt inn i deres mediemiks. Jeg skal ærlig innrømme at det også var et stort pluss i boken at Cecilie fikk særdeles gode referanser fra tidligere arbeidsgivere som trakk henne frem som en teamplayer, som er opptatt av at kollegaer rundt henne har det bra. Metro Sounds er en ganske liten bedrift, og det er viktig at vi har det gøy og trives på jobb. Jeg føler meg heldig over at hun har valgt å bli en del av laget vårt, sier salgsdirektøren.

Powered by Labrador CMS