– AF Gruppen leverte best kombinasjon av pris og kvalitet.

AF Gruppen vant kontrakt – skal bygge ny flyplass i Mo i Rana

Avinor har tildelt kontrakten for totalentreprenør av ny flyplass i Mo i Rana. Etter en lang og grundig evalueringsprosess var det AF Gruppen Norge AS som stakk av med seieren.

Publisert

Tre ulike aktører leverte tilbud i konkurransen om samspillskontrakten. AF Gruppen fikk den høyeste poengscoren, og har dermed blitt tildelt kontrakten som totalentreprenør.

– Vi er veldig glade for å ha landet totalentreprenør, og ser frem til samarbeidet med AF Gruppen. Det var en hard konkurranse mellom kompetente og dyktige tilbydere, hvor AF Gruppen leverte best kombinasjon av pris og kvalitet i henhold til tildelingskriteriene, sier konsernsjef i Avinor, Abraham Foss.

Tildelingskriteriene, som oppgitt i konkurransegrunnlaget, baserte seg på vurderinger av kategoriene nøkkelpersonell, oppgaveforståelse og pris.

AF Gruppen har tilbudt det nøkkelpersonellet som er vurdert best egnet for gjennomføringen av prosjektet. De har beskrevet hvordan de skal gjennomføre prosjektet på en tillitsvekkende måte, og de har en reflektert og realistisk tilnærming til hvordan prosjektet skal arbeide for å redusere det samlede klima- og miljøavtrykket, sier konsernsjefen.

Signering av kontrakten vil skje når karensperioden utløper den 30. august.

Powered by Labrador CMS