Christian Fredrik Borgen er ansatt som Key Accout Manager i Folq.
Christian Fredrik Borgen er ansatt som Key Accout Manager i Folq.

Folq styrker salgsavdelingen med ny KAM

Christian Fredrik Borgen er ansatt som Key Account Manager i Folq.

Publisert Sist oppdatert

Som en del av Folqs vekststrategi har de ansatt et nytt tilskudd i salgsavdelingen. Christian Fredrik Borgen startet som KAM i august, og vil blant annet sørge for at oppdragsgiverne får tak i den IT-kompetansen de trenger helt selvbetjent på konsulentplattformen. I tillegg til å få sin egen kundeportefølje vil Borgen også bidra til produkt- og forretningsutviklingen hos Folq.

Fra tidligere har han erfaring som blant annet salgsleder og spesialist innen salgsprosesser i Academic work og salgsansvarlig og partner i Jobzone. Nå ser han frem til å spisse yrkesprofilen sin mer mot IT-bransjen.

– Selv om jeg har “fått små drypp av IT” i mange år, er nå tiden moden for å ta steget helt ut ved å selge IT-tjenester på heltid. Og den boksen ble tikket av i Folq, forteller Borgen.

IT til tross, det var også andre faktorer som spilte inn da Borgen matchet med Folq.

Christian Fredrik Borgen sammen med salgssjef i Folq, Andrea Madland.
Christian Fredrik Borgen sammen med salgssjef i Folq, Andrea Madland.

– Grunnen til at jeg ville starte i Folq var ambisjonen om vekst og ekspansjonen av konseptet til Sverige. I tillegg er det ambisjoner om å utvide produktkategorien på et tidspunkt. Ønske om å skape noe, utvikle seg og vokse sto høyt i kurs da jeg skulle velge ny arbeidsgiver, og det innfridde Folq så absolutt på.

Et annet kriterium på lista var også sterk identitet.

– Det at Folq har en så tydelig identitet som selskap, var et stort pluss. Det er vanskelig å være unik i denne bransjen. Folq er en plattformbasert formidler, og bryter med tradisjonell megling, som jeg synes er stilig. Kvalitetssikring av konsulentene gjør at en får en sterk identitet i tillegg til at en skiller seg ut i bransjen. Summen av dette var viktig for meg.

Andrea Madland, salgssjefen i Folq, er godt fornøyd med å ha fått Christian på laget. Med en målsetning på 90 prosent vekst av antall konsulenter på plattformen (fra juni 2022 til juni 2023), er en ekstra salgsressurs meget velkomment.

– Det er svært etterlengtet å få Christian på plass. Vi har gledet oss i lang tid til å få han om bord, så vi kan brette opp ermene sammen og fortsette veksten. Han har en sterk drive, og en genuin interesse for salg i kombinasjon med tech, forteller hun.

Madland er sikker på at Borgen er et friskt tilskudd til resten av “folqa i Folq”.

– Christian er lett å like, en åpen, reflektert, motivert og interessert fyr som en blir fort kjent med. Han er en god diskusjonspartner, som jeg tror kan utfordre meg og oss andre på de riktige områdene. Jeg er sikker på han vil samarbeide godt med resten av folqa, avslutter hun.

Powered by Labrador CMS