Martine Westvik deler sine tips til unge selgere i bransjen.
Martine Westvik deler sine tips til unge selgere i bransjen.

Martine Westvik om nominasjonen til høythengende pris: – Jeg hadde aldri forventet det

Major Client Manager i Clear Channel, Martine Westvik, ser på nominasjonen som en bekreftelse.

Publisert

Martine Westvik har jobbet med salg i åtte år. De siste tre, har hun vært Major Client Manager i Clear Channel. Nå kan hun stikke av med den gjeve tittelen, Norges beste medieselger.

– Jeg ble utrolig overrasket og glad da jeg fikk vite at jeg var nominert. Jeg hadde aldri forventet det, men er selvfølgelig veldig takknemlig, sier hun.

– Hva betyr denne nominasjonen for deg?

– Dette setter jeg så stor pris på, og det bekrefter at måten jeg jobber med kundene mine på blir godt mottatt. Det bygger selvtillit i jobben min.

Westvik beskriver seg selv som en analytisk selger, som liker å sette seg godt inn i kundenes helhetlige situasjon – for å kunne gi best mulige råd og anbefalinger.

–Hva tror du at du har gjort riktig for å havne på denne short-listen?

– Jeg liker å tro det er fordi jeg er på ballen, gir gode råd og følger opp kundene hele veien. Også hjelper det å være en blid nordlending.

Westvik har klare oppfordringer til ferske selgere i bransjen.

– Vær nysgjerrig og åpen for å lære så mye som mulig om alle felt innenfor salg og markedsføring. Følg med på mediemarkedet, les nyhetsartikler og studier. Lytt til podkaster, og delta på seminarer og relevante webinarer. Det finnes så mye bra kunnskap og tanker der ute som man kan ta med seg videre i karrieren.

Powered by Labrador CMS