Andreas Djønne skal på hytten med familien i påsken.

#Påskepraten

Andreas opplever at salget i reiselivsbransjen tar av

– Vi ser en økning i trafikken, både fra eksisterende og nye kunder.

Publisert

SALG24 har stilt fem spørsmål til en rekke folk i salgsbransjen om hva de skal gjøre denne påsken, hva de vil anbefale andre å kose seg med denne påsken og hva som er det morsomste de har opplevd på jobben.

I dag er det Sales Manager i Wings Travel Management, Andreas Djønne, som svarer i påskepraten.

– Hva skal du gjøre denne påsken?

– I likhet med de fleste andre påsker skal jeg kose meg på hytten med familien. Kaffe i solen og kvikklunsj rundt bålpanna. Helt perfekt.

– Hvilke serier vil du anbefale folk å konsumere i påsken?

– Helt klart «Med Monsen på villspor». Veldig grei om du trenger litt inspirasjon og motivasjon til å komme deg ut. Egentlig det meste fra Monsen, men dette er vel det nyeste jeg har sett.

– Hva er det morsomste du har opplevd på jobb?

– Jeg jobber med salg innen reiselivsnæringen, men jeg ble heldigvis ikke ansatt basert på mine egne evner til å reise. Det morsomste har vel vært å fly til feil flyplass eller å vente på feil fly ved feil gate. Man lærer underveis, men det blir heldigvis morsomme historier ut av det.

– Hvordan vil du karakterisere salgsåret så langt?

– Det har vært veldig bra. Vi ser en økning i trafikken, både fra eksisterende og nye kunder. Det er kjekt å se at eksisterende kunder plutselig reiser igjen, etter at flere har hatt pause i rundt to år.

– Hvordan blir resten av salgsåret?

– Det er få ting som står i veien, så her håper vi på videre vekst. Jeg gleder meg til fortsettelsen.

Powered by Labrador CMS