Asgeir Ohr, daglig leder i 1881Group
Asgeir Ohr, daglig leder i 1881Group

1881 Group kjøper Hjemmesidehuset

– Passer perfekt med det vi allerede gjør, sier daglig leder i 1881Group, Asgeir Ohr.

Publisert Sist oppdatert

1881 Group tilbyr Norges mest effektive og enkle digitale tjenester for opplysningstjenester,synlighet, nettsider og markedsføring. Idium, som er en del av 1881 Group, er en ledende aktør på nettsider til Bedrifts-Norge.

Gjennom kjøp av Hjemmesidehuset AS styrker Idium sin posisjon som den største leverandørene på nettsider til bedrifter i Norge. Det skriver selskapene i en pressemelding.

– Den viktigste jobben til selskapene i 1881 Group er å gi informasjon og hjelp til nordmenn og bedrifter. Hjemmesidehuset er et meget bra drevet selskap med knalldyktige medarbeidere, som passer perfekt med det vi allerede gjør. Samspillet vil bredde og styrke tilbudet til våre kunder, og vi styrker vår posisjon som den største leverandøren av nettsider til bedrifter og nå med over 6000 nettsider ,sier daglig leder i 1881Group, Asgeir Ohr.

1881 Group AS eier etter dette selskapene Opplysningen 1881 AS, Digitale Medier 1881 AS, Idium 1881 AS, Tjenestetorget AS, Tjenestetorget Finans AS, Tjenestetorvet DK, Anbudstorget AS og Hjemmesidehuset AS. Selskapene i 1881 Group vil da få til sammen ca 270 ansatte.

Hjemmesidehuset AS har gjennom egenutviklede programmer spesialisert seg på å levere moderne nettsider med innovative løsninger, til små og mellomstore bedrifter i Norge.

– Vi har hatt sterk vekst de siste årene. Å få 1881 Group på laget, gir oss større muskler og utrolig mange nye muligheter. Nå blir vi en del av et større digitalt og svært nyskapende miljø. Vi ser frem til å utvikle oss videre sammen, sier daglig leder for Hjemmesidehuset, Mikael Vike.

Det gjør også daglig leder for Idium, Odd-Geir Folland.

– Jeg er imponert over det Mikael, Tor og de ansatte i Hjemmesidehuset har bygd opp så langt. Hos oss skal kundene kunne vokse i vår produktportefølje. Sammen er vi størst på nettsider til bedrifter i Norge og vi har store vekst ambisjoner for de neste årene, sier Folland.

Powered by Labrador CMS