Martin Da Veiga mener det er for få norske podkaster for de som driver med salg og møtebooking.

Martin skal dele sine heteste tips i flunka ny salgspodkast

– Hele poenget er å bruke plattformen til å løfte salgsprofesjonen og salgsfaget i sin helhet.

Publisert

I podkasten med samme navn som grunnleggeren,«Martin Da Veiga», skal lytterne få innsikt i hvordan det er å jobbe med salg og profesjonell møtebooking.

Første episode er allerede tilgjengelig på Spotify. Der får du svar på hva møtebooking er, og hvorfor du bør kunne det.

– For de som er ny i bransjen kan det være nyttig å få en grunnleggende forståelse for hva det vil si å drive med salg og møtebooking. Første episode er derfor en definisjon av hvordan en arbeidshverdag i denne bransjen ser ut, forteller Da Veiga til SALG24.

– Verdifull egenskap

De fleste av oss planlegger møter og avtaler tidspunkt, uavhengig av om det er i jobbsammenheng, med en venn eller med en kjæreste. Ferdigheter rundt hvordan man samhandler med andre mennesker mener han derfor er en verdifull egenskap de fleste av oss vil dra nytte av.

– Det meste starter med et møte, uansett om du skal treffe en venn på trening eller om du skal møte noen for å pitche inn produktet du selger. Da er det viktig at du evner å forstå hvilke forventninger du har til både deg selv og andre.

Tanken er å gi ut en ny episode hver mandag, men lengden kan være noe varierende.

– Episodene vil vare i alt fra fem til 50 minutter. Tanken er å komme raskest mulig til poenget som skaper verdi for lytterne. Jeg spiller ikke inn bare for å gjøre det. Det skal stort sett være korte episoder med konkret informasjon som man kan lytte til på mens man er på farten.

– Hva kan vitebegjærlige selgere og møtebookere forvente av «Martin Da Veiga»?

De skal få en innføring i hvordan man skaper en mest mulig inspirerende salgshverdag, få tips og triks til hvordan de selv kan prestere etter beste evne som selger og møtebooker, og samtidig ønsker jeg å bidra til personlig utvikling, svarer han.

– Et stort og viktig yrke

Han erkjenner at personlig utvikling er subjektivt, og at han neppe har et godt svar til alle som lytter på podkasten, men at han vil dele av egen erfaringer som har fungert for ham, og invitere ulike gjester som kan gjøre det samme.

– Jeg skal forsøke å lære bort hvordan man kan jobbe med emosjonell og mental mestring for å bli den beste versjonen av seg selv. Hele poenget er å bruke plattformen til å løfte salgsprofesjonen og salgsfaget i sin helhet.

Det var nemlig akkurat det som var motivasjonen da Da Veiga gikk i gang med prosjektet.

– Det finnes noen norske podkaster om salg, men det er fortsatt lite aktivitet på området. Salgsbransjen er et stort og viktig yrke som det er nødvendig å ha fokus på, og jeg håper jeg kan være en bidragsyter når det gjelder å skape større innsikt i faget, sier han og avslutter:

– Det skal jeg gjøre ved å sette i gang positive debatter og gode diskusjoner. Så håper jeg lytterne vil komme med konstruktive tilbakemeldinger underveis.

Powered by Labrador CMS