(F.v.) Barbro Huser Sund og Elisabet Retteraasen Wåde er to av tre nye selgere.
(F.v.) Barbro Huser Sund og Elisabet Retteraasen Wåde er to av tre nye selgere.

Tre nye selgere i Salgsfabrikken

Firmaet som er på vei mot salgsrekord i år, utvider laget ytterligere.

Publisert

Salgsfabrikken styrker salgsteamet og har ansatt tre nye selgere. Firmaet selger annonser i magasiner og på nettsteder.

SALG24 har pratet med to av de nyansatte, som kommer fra helt forskjellige bakgrunner.

Barbro Huser Sund er nettopp blitt ferdig på videregående, og planen er å jobbe et år før hun skal ta høyere utdanning. Hun er også datteren til eier og daglig leder, Wenche Huser Sund.

– Da mamma spurte meg om jeg kunne tenke meg å jobbe et år i Salgsfabrikken, var svaret egentlig ganske enkelt. Jeg har så lenge jeg kan huske vært med mamma på jobb, og hjulpet til der det har vært nødvendig, så jeg vet på mange måter hva jeg gikk til, sier Huser Sund.

Hun gikk på idrettslinja på VGS, og selv om hun ikke har mye erfaring i arbeidslivet tar hun med seg god lærdom derfra.

– Jeg har alltid drevet med idrett og vil ta med meg erfaringer derfra som å ikke gi seg, sette seg mål og jobbe for å nå disse. I tillegg har jeg så å si vokst opp med salgsyrket på nært hold.

Elisabeth Retteraasen Wåde på sin side kommer fra en butikklederjobb i Bjørklund, hvor hun har vært i over sju år. Sammen med andre mindre stillinger i butikk, så har hun en lengre bakgrunn fra salgsyrket.

– I Salgsfabrikken blir det en annen måte å selge på enn det jeg er vant til, sier Retteraasen Wåde.

Ifølge henne var en av grunnene som veide tyngst før hun takket ja til jobben arbeidsmiljøet.

– Salgsfabrikken har et veldig godt rykte. Da jeg ble bedt dit på intervju, var jeg faktisk høygravid, og var kanskje ikke så attraktiv på jobbmarkedet. Men det var ikke et tema en gang, de lurte bare på når jeg var ferdig med permisjon og kunne starte!

Både Huser Sund og Retteraasen Wåde er klar på hva ambisjonene i Salgsfabrikken er:

– Å bli skikkelig god i jobben jeg gjør, så jeg kan følge opp hver kunde godt, og å kunne hjelpe firmaet med å øke omsetningen framover, sier Retteraasen Wåde.

– Bli den beste selgeren jeg kan på et år. Jeg vil hente mest mulig erfaring og knagger jeg kan henge ting på senere i livet. Jeg gleder meg til å få et ordentlig innblikk i bedriften, sier Huser Sund.

Powered by Labrador CMS