Ansvarlig redaktør Erik Waatland og journalist Elisabeth Gulbrandsen i SALG24.

SALG24 har passert 50.000 leste artikler

Den nye nettavisen for salgs- og markedsfolk ble også denne uka innvilget medlemskap i Fagpressen.

Publisert

Kjære leser av SALG24: Tusen takk for at du leser oss, sender oss tips, bruker annonseflatene våre og ikke minst at du engasjerer deg i journalistikken vår.

Siden oppstarten har vi hatt mer enn 50.000 sidevisninger og det vokser hele tiden. Det forteller oss at det var et stort behov for en nettavis som følger salgs- og markedssektoren tett.

Så langt har vi brukt mye tid på å bygge kildenettverk, etablere oss som en aktør i sosiale medier og produsere nyheter som er relevante for dere. Vi er fortsatt ikke der vi ønsker å være, men vi kjenner internt på at vi er på riktig vei.

Innholdsmessig er vi fortsatt ikke brede nok. Det kan bli litt mange "tips og triks"-saker, men det er en fin måte for oss å bli kjent med folk i bransjen før vi skikkelig trøkker til med nyheter, avsløringer, debatter og mye annet.

For at vi skal lykkes med strategien, er vi helt avhengig av tips fra dere. Allerede har vi fått mange, men vi tar gjerne mot flere, så ikke nøl med å sende oss innspill, ros og kritikk på tips@salg24.no.

Så har vi en god nyhet: SALG24 er tatt opp som medlem av Fagpressen - som organiserer over 200 nisjemedier i Norge. Det gjør at vi nå er underlagt Vær varsom-plakaten og behandles på lik linje med andre medier. Det gir en del fordeler som vi tror vil styrke oss på sikt.

Salgs- og markedsfolk har behov for en felles arena der man kjenner at man blir utfordret, provosert, glad og klokere. Vi har fortsatt en lang vei å gå før vi kan trykke "check" på alle boksene, men vi jobber stadig mot målet.

For at vi skal lykkes med satsingen, er vi helt avhengig av at flere leser oss, at flere oppdager oss som kommersiell kanal - og at dere engasjerer dere i våre sosiale medier.

Målet er å bli en slagkraftig redaksjon som speiler alle delene av yrket - og det får vi til sammen.

Det blir avis!

Mvh redaksjonen i SALG24: Elisabeth, Isak og Erik.

Powered by Labrador CMS