Dette er drøyt halvparten av de som deltar i REMA 1000 sitt talentprogram.
Dette er drøyt halvparten av de som deltar i REMA 1000 sitt talentprogram.

Disse 40 er plukket ut til REMA 1000s talentprogram

– Talentprogrammet er det viktigste vi jobber med i REMA 1000.

Publisert

Hvert år gjennomfører rundt 40 personer REMA 1000 sitt talentprogrammet, som er deres egen skole for å utdanne nye Kjøpmenn. Årets program hadde over 100 søkere, opplyser selskapet i en pressemelding.

Talentprogrammet startet i 1998, og gir en innføring i praktisk butikkdrift, ledelse, salg, økonomi og selvstendig næringsvirksomhet.

– Talentprogrammet er det viktigste vi jobber med i REMA 1000. Det er her vi utvikler gode ledere som skal forvalte en av Norges sterkeste merkevarer i fremtiden. Da er vi helt avhengig av å finne de beste folkene som både vil og kan gi kundene den beste handleopplevelsen til Norges laveste priser, opplyser Eivind Hilling, Kjøpmannstrener i REMA 1000 i meldinga.

Siden oppstarten har rundt 650 REMA-ansatte gjennomført programmet på REMA 1000s eget senter for kultur og trening, Ladevollen.

I løpet av skoleåret skal studentene opparbeide seg erfaring innen viktige områder for deres fremtidige kjøpmannshverdag, samt innføres i REMA 1000 sin egen unike kultur og filosofi.

Powered by Labrador CMS