Ida Svenningsen Eide har 12 år bak seg i Thon Hotels, men får helt ny stilling hos Lekekassen
Ida Svenningsen Eide har 12 år bak seg i Thon Hotels, men får helt ny stilling hos Lekekassen

Går fra Thon Hotels til Lekekassen: Skal optimalisere handleopplevelsen

Starter i nyopprettet stilling med ansvar for forretningsutvikling.

Publisert

Ida Svenningsen Eide (34) er ansatt som Leder performance og forretningsutvikling i Lekekassen AS.

Selskapet skriver i en pressemelding at hun starter i jobben 1. augudt.

– Vi er både stolte og glade av å kunne tiltrekke oss kompetanse og talent på det nivået Ida innehar til Lekekassen. Jeg kan ikke vente på å komme i gang med samarbeidet med Ida og få henne på plass i teamet vårt, sier Severin Baugstø Hanssen, COO i Lekekassen- konsernet.

Eide har de siste 12 årene vært ansatt i Thon Hotels. Hun kommer sist fra rollen som markedssjef, med ansvar for den totale digitale omsetningen til Thon Hotels, og all merkevarebyggende og taktisk kommunikasjon, herunder performance-aktiviteter for hele kjeden.

Rollen i Lekekassen er nyopprettet og innebærer blant annet et ansvar for å bygge opp Lekekassens satsing innen Performance Marketing og lojalitet.

Ansettelsen er ifølge Baugstø Hanssen et viktig ledd i Lekekassens videre vekst- og profesjonaliseringsarbeid.

– Lekekassen kan vise til en solid veksthistorikk og gründerhistorie. Vi skal virkelig ta vare på gründermentaliteten, samtidig som vi skal bygge en solid og profesjonell organisasjon og operasjonell plattform for videre vekst. Ida vil få en sentral rolle i dette arbeidet, sier Baugstø Hanssen.

Han sier Eide vil være med å optimalisere handleopplevelsen kundene får hos Lekekassen.

– For en småbarnsmamma som de siste årene har vært hyppig og fornøyd kunde hos Lekekassen.no, er dette veldig stas! Jeg er veldig takknemlig for reisen og erfaringene jeg har fått i Thon Hotels, men som en kommende sørlending som brenner for e- commerce, kunne jeg ikke tenkt meg en mer spennende arbeidsplass enn Lekekassen, sier Ida Svenningsen Eide.

Powered by Labrador CMS