– Strømbransjen er utrolig spennende og jeg ser frem til å bidra til å videreutvikle en av Norges mest ambisiøse utfordrere, sier den nye markedssjefen, Jan Kristian Benestad.

SkandiaEnergi har ansatt ny markedssjef

– Vi skal brette opp ermene slik at nok en sterk merkevare fra Kristiansand skal prege det nasjonale strømmarkedet de kommende årene

Publisert

Denne artikkelen er over to år gammel.

Det norske strømselskapet SkandiaEnergi, har hentet inn en ny markedssjef. Jan Kristian Benestad begynner i stillingen som markedssjef hos SkandiaEnergi 1. oktober.

– Strømbransjen er utrolig spennende og jeg ser frem til å bidra til å videreutvikle en av Norges mest ambisiøse utfordrere. Kristiansand er allerede en strømhovedstad, med flere sterke nasjonale merkevarer i både privat- og bedriftsmarkedet. Nå skal jeg, sammen med resten av teamet i SkandiaEnergi, brette opp ermene slik at nok en sterk merkevare fra Kristiansand skal prege det nasjonale strømmarkedet de kommende årene, forteller Benestad i en pressemelding fra selskapet fredag.

Benestad kommer fra stillingen som Leder for marked og kommunikasjon i Igland Garasjen hvor han har vært de siste syv årene. Han har tidligere vært kommunikasjonsrådgiver hos kommunikasjons- og digitalbyrået Aptum, og Salgs- og markedssjef i Go Mobile.

– Benestad er en svært erfaren markedssjef som styrker laget vårt betydelig. Han har tung digital kompetanse, samt lang erfaring med å bygge opp merkevarer. I den spennende vekstfasen vi nå skal inn i, er dette viktige suksessfaktorer, uttaler administrerende direktør Gunnar Norheim.

Powered by Labrador CMS