Eivind Antonio Johansen anbefaler pepperkaker med blåmuggost som julesnacks.

JULEPRATEN

Vinnerne i salgsbransjen 2022: – De som er tilpasningsdyktige og som evner å selge på kundens premisser

– Jeg tror digitalisering i høyt tempo vil prege salgsbransjen ytterligere neste år.

Publisert Sist oppdatert

SALG24 har stilt seks spørsmål til en rekke folk i salgsbransjen om året som har gått, og hva de gjør denne julen.

I dag er det Head Of Sales B2B i Ice, Eivind Antonio Johansen, som svarer i julepraten.

– Hva gjør du i julen?

– Jeg feirer en nokså rolig og tradisjonell jul med nærmeste familie i Oslo, og så bærer det til fjells i romjulen. Krysser fingre og tær for snø og kuldegrader, slik at det blir mest mulig skigåing.

– Hva vil du anbefale andre å lytte til/smake på/lese/se eller høre denne julen?

– Smake på pepperkaker med blåmuggost og lese diverse saker fra salg24.no – der er det mye inspirasjon å hente til et nytt salgsår.

– Hva er det morsomste du har opplevd dette året?

– Det må være da jeg deltok på Talerlisten sitt seminar «Ta scenen» i oktober. Det var både morsomt, lærerikt, og veldig inspirerende! I min rolle står jeg mye «på scenen», der storytelling og formidling er essensielt.

– Du får invitere tre bransjekollegaer på middag. Hvem inviterer du og hvorfor?

– Kanskje litt kjedelig, men da ville jeg tenkt business og invitert tre salgssjefer fra ikke-konkurrerende bedrifter som lykkes mot samme målgruppe. Hva er vel bedre enn god mat og god dialog om potensielle samarbeid og deling av best practice? Når det er sagt, er min erfaring at de beste diskusjonene kommer etter middag.

– Hva husker du best fra salgsåret 2021?

– Det må være rebrandingen, og fusjonen, av Dipper til Talkmore Bedrift - for det var litt av en jobb. Mange flinke mennesker la ned masse arbeid fra morgen til kveld (og natt), og vi holdt salget oppe på et høyt nivå gjennom det hele. Jeg er imponert og stolt av alle i salgsapparatet vårt, som ikke bare opprettholdt, men økte salget og satt nye rekorder.

– Hva tror du vil prege salgsbransjen i 2022?

– Jeg tror digitalisering i høyt tempo vil prege salgsbransjen ytterligere neste år. Vinnerne blir de som er tilpasningsdyktige og evner å selge på kundenes premisser.

Powered by Labrador CMS